VIKTIG MELDING - Aktuell informasjon fra Norges kristne råd om korona


Det Norske Baptistsamfunn informerer om den siste oppdateringen fra Norges kristne råd, den 21. april: 

"Akkurat nå er alle fysiske gudstjenester i Norge avlyst, men mange kirker sender gudstjenester og møter digitalt. Kirkene vil åpne så snart som mulig. Inntil videre er det dessverre vanskelig å si når planlagte arrangementer kan gjenopptas. 
De siste dagene har både idretten og musikken fått godkjent veiledere som gjør at en innen visse retningslinjer kan gjenoppta virksomheten. Norges kristne råd jobber på vegne av alle kirkene i Norge med løsninger som gjør at også kirkene kan gjenoppta en mer vanlig virksomhet. Nå (23/4) er det vanskelig å si noe eksakt om når dette vil endres, men i løpet av neste uke vil vi forhåpentligvis kunne si mer. Vi som kirkesamfunn må fortsatt være med å ta et samfunnsansvar for å hindre smittespredning og bidra til beskyttelse for våre medlemmer og besøkende."

Vikna Baptistmenighet følger anbefalinger fra Folkehelseinstituttet og Nærøysund kommune og holder kirken fortsatt stengt inntil videre. 

Eventuelle spørsmål kan rettes til pastor Tobias Giese på telefon 938 03 013 eller på e-post: pastor@viknabaptist.no eller til viseforstander Asle Prestvik på telefon
905 03 133 eller på e-post: viseforstander@viknabaptist.no.

Kommentarer

Populære innlegg